TOMAAT-PAPRIKA PASTA

Anke
Tomaat Paprika Pasta
Voorbereidingstijd: 40 minuten
Servings: 1
Pasta is my love language!

Ingrediënten

  • 75 gram (volkoren) pasta
  • 150 gram paprika
  • 150 gram tomaten
  • 50 gram rode ui
  • 50 gram cottage cheese
  • 10 gram parmezaanse kaas
  • 5 gram pijnboompitten
  • Snufje knoflookkruiden (of vers)
  • Snufje basilicum
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden en rooster de paprika, tomaat en ui voor zo’n 15-20 minuten.
  3. Bestrooi vervolgens met de kruiden en voeg de cottage cheese toe en blendeer dit tot een egale saus.
  4. Schep de pasta door de saus en serveer de pasta met parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
452 kcal
Eiwitten:
23.1 gram
Vet:
7.9 gram
Koolhydraten:
69.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Lava-Nilla

LAVA-NILLA

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 370 kcal
The floor is lava..
Or your next breakfast ;-)
Pornstar Martini Taartje

PORNSTAR MARTINI TAARTJE

Voorbereidingstijd: 25 minuten
Baktijd: 15-18 minuten
Calorieën per serving: 112 kcal
Alcohol? Nah, thank you! I prefer my cakes.
Chocolate Chip Pancakes

CHOCOLATE CHIP PANCAKES

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 320 kcal
The secret ingredient of these pancakes? CHOCOLATE!