TOMAAT-PAPRIKA PASTA

Anke
Tomaat Paprika Pasta
Voorbereidingstijd: 40 minuten
Servings: 1
Pasta is my love language!

Ingrediënten

  • 75 gram (volkoren) pasta
  • 150 gram paprika
  • 150 gram tomaten
  • 50 gram rode ui
  • 50 gram cottage cheese
  • 10 gram parmezaanse kaas
  • 5 gram pijnboompitten
  • Snufje knoflookkruiden (of vers)
  • Snufje basilicum
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden en rooster de paprika, tomaat en ui voor zo’n 15-20 minuten.
  3. Bestrooi vervolgens met de kruiden en voeg de cottage cheese toe en blendeer dit tot een egale saus.
  4. Schep de pasta door de saus en serveer de pasta met parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
452 kcal
Eiwitten:
23.1 gram
Vet:
7.9 gram
Koolhydraten:
69.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Tropische Chia Pudding

TROPISCHE CHIA PUDDING

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 306 kcal
Laat de zon maar stralen met deze tropische pudding in een glaasje!
Weetabix Pancakes

WEETABIX PANCAKES

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 355 kcal
Wist je dat je met weetabix ook heerlijke pancakes kunt maken? Ik love het want pancakes welke ook nog ‘ns vezel- en eiwitrijk zijn is een dikke win voor mij! Verzadiging on point.
Banana Cheese-Bread

BANANA CHEESE-BREAD

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 306 kcal
Een combinatie van bananenbrood en cheesecake; ideaal voor wanneer je altijd keuzestress hebt!