TOMAAT-PAPRIKA PASTA

Balans in de Keuken
Tomaat Paprika Pasta
Voorbereidingstijd: 40 minuten
Servings: 1
Pasta is my love language!

Ingrediënten

  • 75 gram (volkoren) pasta
  • 150 gram paprika
  • 150 gram tomaten
  • 50 gram rode ui
  • 50 gram cottage cheese
  • 10 gram parmezaanse kaas
  • 5 gram pijnboompitten
  • Snufje knoflookkruiden (of vers)
  • Snufje basilicum
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden en rooster de paprika, tomaat en ui voor zo’n 15-20 minuten.
  3. Bestrooi vervolgens met de kruiden en voeg de cottage cheese toe en blendeer dit tot een egale saus.
  4. Schep de pasta door de saus en serveer de pasta met parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
452 kcal
Eiwitten:
23.1 gram
Vet:
7.9 gram
Koolhydraten:
69.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Avo-Nana Bread

AVO-NANA BREAD

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 50-60 minuten
Calorieën per serving: 234 kcal
Een heerlijke, smeuïge chocolade cake met verborgen fruit en (vrucht)groenten.
It’s all about balance but still enjoying delicious food!
Pumpkin-cake

PUMPKIN CAKE

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 20 minuten
Calorieën per serving: 315 kcal
You had me at pumpkin..
New York Cheesecake

NEW YORK CHEESECAKE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 60 minuten
Calorieën per serving: 141 kcal
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothing you can't do