TIRAMISU TOET

Balans in de Keuken
Tiramisu Toet
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 240 minuten minuten
Servings: 1
Wat is jouw favoriete dessert? Tiramisu staat bij mij vrij hoog op mijn lijstje.

Ingrediënten

  • 1 kopje (decafé) koffie
  • 25 gram lange vingers
  • 150 gram magere kwark
  • 5 gram cacaopoeder

Bereidingswijze

  1. Zet een kopje koffie en laat deze afkoelen.
  2. Bekleed een schaaltje met vershoudfolie.
  3. Dompel één voor één de lange vingers in de koffie en leg deze in het schaaltje. Maak van de lange vingers een soort kommetje.
  4. Week de gelatine blaadjes. Knijp na minimaal 5 minuten uit en los op in ongeveer 25 ml kokend water. Voeg dit toe aan de kwark en roer goed door.
  5. Stort de kwark in het kommetje. Dek af met de vershoudfolie en zet voor minimaal 4 uur in de koelkast.
  6. Zodra de tiramisu is opgestijfd kun je het kommetje omkiepen op een schoteltje en verwijder je het folie. Top af met cacaopoeder (you can never add enough of it).

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
205 kcal
Eiwitten:
19.2 gram
Vet:
1.7 gram
Koolhydraten:
27 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Pasta Papri-Mato

PASTA PAPRI-MATO

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 50 minuten
Calorieën per serving: 583 kcal
Eat the spaghetti to forgetti your regretti!
Appelbeignets

APPELBEIGNETS

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 70 kcal
De ideale snack voor een nieuwe start!
Cheesecake Crumble (2)

CHEESECAKE CRUMBLE

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 35 minuten
Calorieën per serving: 634 kcal
Hier ga ik niet veel tekst aan wijden. DIT WIL JE!