ROMIGE POMPOEN PASTA

Anke
Romige Pompoen Pasta
Voorbereidingstijd: 50 minuten
Servings: 2
Een heerlijke creamy pompoen pasta!
Of zoals ze in Rome zeggen; matrigialla.

Ingrediënten

  • 150 gram (volkoren) pasta
  • 400 gram pompoen
  • 50 gram zuivelspread (light)
  • 50 gram (vega) spekjes
  • 50 gram pecorino
  • 1 theelepel citroensap
  • Snufje knoflookkruiden (of vers)
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 200 graden en rooster de pompoen zo’n 35-40 minuten.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Zodra de pompoen klaar is, kun je deze blenden tot een egale saus. Samen met de zuivelspread, het citroensap en de kruiden.
  4. Schep de pasta door de saus en top af met spekjes en pecorino. Je kunt eventueel ook parmezaanse kaas gebruiken.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
527 kcal
Eiwitten:
28.6 gram
Vet:
19.5 gram
Koolhydraten:
55.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Couscous met Pompoen, Kikkererwten & Feta

COUSCOUS MET POMPOEN, KIKKERERWTEN & FETA

Voorbereidingstijd: 40 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 426 kcal
Voor lunch of avondeten; dit smaakt elk moment!
Cheeseflap

CHEESEFLAP

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 179 kcal
Feestelijk hapje voor elk moment!
Chocolate Pumpkin Pancakes

CHOCOLATE PUMPKIN PANCAKES

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 270 kcal
Pompoen én chocolade.. It’s a match made in heaven!