ROMIGE POMPOEN PASTA

Balans in de Keuken
Romige Pompoen Pasta
Voorbereidingstijd: 50 minuten
Servings: 2
Een heerlijke creamy pompoen pasta!
Of zoals ze in Rome zeggen; matrigialla.

Ingrediënten

  • 150 gram (volkoren) pasta
  • 400 gram pompoen
  • 50 gram zuivelspread (light)
  • 50 gram (vega) spekjes
  • 50 gram pecorino
  • 1 theelepel citroensap
  • Snufje knoflookkruiden (of vers)
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 200 graden en rooster de pompoen zo’n 35-40 minuten.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Zodra de pompoen klaar is, kun je deze blenden tot een egale saus. Samen met de zuivelspread, het citroensap en de kruiden.
  4. Schep de pasta door de saus en top af met spekjes en pecorino. Je kunt eventueel ook parmezaanse kaas gebruiken.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
527 kcal
Eiwitten:
28.6 gram
Vet:
19.5 gram
Koolhydraten:
55.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Appel Kruimeltaartje

APPELKRUIMEL TAARTJES

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 35 minuten
Calorieën per serving: 478 kcal
Het geheim? Een handje magie & een snufje liefde
Kikkererwten Blondie

KIKKERERWTEN BLONDIE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 94 kcal
Een ode aan peulvruchten. Ik ben er dol op. Naast dat ik peulvruchten onwijs lekker vind bij een maaltijd, kun je er ook geweldig goed mee bakken! Wees niet bevooroordeeld en geef deze kikkererwten blondie a try!
Tiramisu Oats

TIRAMISU OATS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 227 kcal
Een combinatie van al mijn favorietjes in één gerecht!