RASPBERRY BROWNIE

Anke
Raspberry Brownie
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 30 minuten minuten
Servings: 6
Three ways to be my friend:
1. Bake me brownies
2. Bring me brownies
3. Be a brownie

Ingrediënten

  • 100 gram havermout
  • 150 gram appelmoes (zonder suiker)
  • 100 ml (plantaardige) melk
  • 50 gram suiker(vervanger)
  • 1 ei (M)
  • 50 gram frambozen
  • 16 gram (1 zakje) bakpoeder
  • 10 gram cacaopoeder
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenbestendig bakvormpje in. Ik gebruik een schaaltje met een inhoud van 850 cc.
  2. Blend alle ingrediënten (behalve de frambozen) tot een egaal beslag.
  3. Verkruimel 3/4de van de frambozen en roer door het beslag. Giet vervolgens het beslag in de bakvorm en verdeel de overige frambozen over de bovenkant.
  4. Bak af in ongeveer 30 minuten, let op: elke oven is anders! De brownie blijft smeuïg maar dient wel gaar/droog te zijn van binnen.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
113 kcal
Eiwitten:
4.6 gram
Vet:
2.8 gram
Koolhydraten:
24.9 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

RASPBERRY-CHEESECAKE2

RASPBERRY CHEESECAKE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 40-50 minuten
Calorieën per serving: 118 kcal
Cheesecake, daar mag je me voor wakker maken! Dat is echt mijn all-time favorite taartje! Maar meestal is het niet super verantwoord om je dag te starten met cheesecake. Ik zal je vertellen; met deze variant mag je elke dag ontbijten!
Custard Brulee

CUSTARD BRULEE

Voorbereidingstijd: 80 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 150 kcal
This girl is on fire! Laat de pyromaan in jezelf ontwaken..
Speculaas Cake

SPECULAAS CAKE

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 40 minuten
Calorieën per serving: 112 kcal
The art of baking is all about balance..

Balance between time, temperature & ingredients.