PUMPKIN TOAST

Anke
Pumpkin Toast
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Servings: 2
Pumpkin never goes out of style!

Ingrediënten

  • 4 volkoren boterhammen
  • 100 gram pompoenpuree
  • 50 ml ongezoete amandelmelk
  • 2 eieren (M)
  • Snufje kaneel
  • Optioneel: vloeibare zoetstof

Bereidingswijze

  1. Breek en kluts de eieren.
  2. Voeg hieraan de pompoenpuree, kaneel en zoetstof (optioneel) toe. Ik gebruik kant-en-klare pompoenpuree, dit is te koop online of in de supermarkt. Kluts nogmaals kort het mensel.
  3. Dompel een boterham in het mengsel, beide zijden. En bak deze (in een koekenpan). Herhaal dit tot het beslag en je boterhammen op zijn.
  4. Stapelen en aftoppen maar! Erg lekker met vers fruit en honing.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
246 kcal
Eiwitten:
14.4 gram
Vet:
6.1 gram
Koolhydraten:
32.3 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Jelly Toet

JELLY TOET

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Wachttijd: 240 minuten minuten
Calorieën per serving: 179 kcal
Toetje zonder toegevoegde suikers = een toetje voor elke dag!
Raspberry Brownie

RASPBERRY BROWNIE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 30 minuten minuten
Calorieën per serving: 113 kcal
Three ways to be my friend:
1. Bake me brownies
2. Bring me brownies
3. Be a brownie
Creamy Courgette Havermout

CREAMY COURGETTE HAVERMOUT

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 284 kcal
Mijn all-time favorite & easy ontbijtje! Met uiteraard gelijk een dosis groenten erin verwerkt die je niet proeft.