PUMPKIN TOAST

Balans in de Keuken
Pumpkin Toast
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Servings: 2
Pumpkin never goes out of style!

Ingrediënten

  • 4 volkoren boterhammen
  • 100 gram pompoenpuree
  • 50 ml ongezoete amandelmelk
  • 2 eieren (M)
  • Snufje kaneel
  • Optioneel: vloeibare zoetstof

Bereidingswijze

  1. Breek en kluts de eieren.
  2. Voeg hieraan de pompoenpuree, kaneel en zoetstof (optioneel) toe. Ik gebruik kant-en-klare pompoenpuree, dit is te koop online of in de supermarkt. Kluts nogmaals kort het mensel.
  3. Dompel een boterham in het mengsel, beide zijden. En bak deze (in een koekenpan). Herhaal dit tot het beslag en je boterhammen op zijn.
  4. Stapelen en aftoppen maar! Erg lekker met vers fruit en honing.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
246 kcal
Eiwitten:
14.4 gram
Vet:
6.1 gram
Koolhydraten:
32.3 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Peanutbutter Chocolate Bars

PEANUTBUTTER CHOCOLATE BARS

Voorbereidingstijd: 60 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 185 kcal
Homemade goodness!
Brownie Souffle

BROWNIE SOUFFLE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 408 kcal
Eenmaal geproefd, wil je niet anders meer! Je bent gewaarschuwd..
Courgette Lasagne Muffins

COURGETTE LASAGNE MUFFINS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 73 kcal
Leuk borrelhapje of gewoon allemaal voor jezelf. Die keuze laat ik aan jou over..