PUMPKIN PASTA

Balans in de Keuken
Pumpkin Pasta
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 15 minuten
Servings: 1
Een smakelijk bordje pasta met verstopte groenten? Ideaal voor “moeilijke” eters of om zelf gewoon lekker van te genieten..

Ingrediënten

  • 400 gram pompoen(blokjes)
  • 75 gram volkoren pasta
  • 25 gram Parmezaanse kaas
  • 1 bouillonblokje
  • Snufje basilicum
  • Snufje chili flakes
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Was de pompoen en snij deze in blokjes of stukjes. Bij de meeste supermarkten verkopen ze ook gesneden pompoenblokjes.
  2. Kook de pompoen in ruimkokend water met een bouillonblokje in ongeveer 10 á 15 minuten gaar. Giet af en laat even afkoelen. Bewaar ongeveer 100 ml kookvocht.
  3. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet even apart.
  4. Zodra de pompoen ietwat is afgekoeld kun je deze pureren tot een egale saus. Gebruik hierbij het kookvocht. Voeg extra toe wanneer je blender/keukenmachine het zwaar heeft.
  5. Roer de saus door de gekookte pasta, samen met de Parmezaanse kaas en kruiden (extra en/of naar wens).
  6. Top af met pijnboompitjes en verse basilicum.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
432 kcal
Eiwitten:
19.9 gram
Vet:
9.5 gram
Koolhydraten:
62.3 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Blueberry Cheesecake Trifle

BLUEBERRY CHEESECAKE TRIFLE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 301 kcal
Drie keer genieten in één glaasje!
Cheesekeek

CHEESEKEEK

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 35 minuten
Calorieën per serving: 123 kcal
Ik zag wel dat je naar mijn cake keek..
Speculaas Cake

SPECULAAS CAKE

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 40 minuten
Calorieën per serving: 112 kcal
The art of baking is all about balance..

Balance between time, temperature & ingredients.