PUMPKIN CHEESECAKE

Anke
pumpkin-cheesecake
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 30 minuten
Servings: 1
It’s pumpkin season!

Ingrediënten

  • 250 gram magere kwark naturel
  • 100 gram zuivelspread (light)
  • 100 gram pompoenpuree
  • 20 gram kookpudding vanille of karamel
  • Optioneel: vloeibare zoetstof

 

Topping: verkruimelde Lotus Speculoos

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag. Ik roer dit gewoon in een schaaltje door elkaar.
  2. Verwarm de oven op 175 graden, bekleed de bodem van een springvorm (14 cm) met bakpapier en vet de randen in.
  3. Stort het mengsel in de springvorm en bak in ongeveer 30 minuten af. Zet de oven uit en laat de cheesecake in de oven (mét de deur gesloten) afkoelen. Vervolgens zet je de cheesecake nog een paar uurtjes in de koelkast (minimaal 4 uur) voor het lekkerste resultaat.
  4. Top optioneel af met wat verkruimelde Lotus Speculoos.
  5. Enjoy the pumpkin season!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
324 kcal
Eiwitten:
34.3 gram
Vet:
4.6 gram
Koolhydraten:
35.1 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Chocolate Egg White Pudding

CHOCOLATE EGG-WHITE PUDDING

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 240 minuten minuten
Calorieën per serving: 106 kcal
Eiwitten hoog!
Blueberry Cheesecake Trifle

BLUEBERRY CHEESECAKE TRIFLE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 301 kcal
Drie keer genieten in één glaasje!
Chocolade Hummus

CHOCOLADE HUMMUS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 110 kcal
Spread peulie’s, not hate!