PUMPKIN CAKE

Anke
Pumpkin-cake
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 20 minuten
Servings: 1
You had me at pumpkin..

Ingrediënten

  • 200 gram pompoenpuree
  • 25 gram volkoren speltmeel
  • 25 gram whey isolate vanille
  • 1 ei (M)
  • 2,5 gram bakpoeder
  • Optioneel: snufje koek/speculaas kruiden

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenbestendig schaaltje in. Roer vervolgens alle ingrediënten tot een egaal beslag en lepel dit in het schaaltje.
  2. Bak af in ongeveer 20 minuten. Let op: elke oven is anders! De pumpkin cake is goed wanneer hij niet meer vochtig is van binnen maar wel nog smeuïg.
  3. Je kunt de cake zowel warm als koud eten. Serveersuggestie: top af met kwark, vers fruit en pepernootjes.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
315 kcal
Eiwitten:
33.9 gram
Vet:
5.8 gram
Koolhydraten:
27.7 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Bounty Taartje

BOUNTY TAARTJE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 259 kcal
Bounty’s are my favorite!
Pistache Vanille Kwarktaart

PISTACHE VANILLE CAKE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 40 minuten
Calorieën per serving: 114 kcal
Wie houdt er ook zoveel van pistache?
Creamy Courgette Havermout

CREAMY COURGETTE HAVERMOUT

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 284 kcal
Mijn all-time favorite & easy ontbijtje! Met uiteraard gelijk een dosis groenten erin verwerkt die je niet proeft.