PUMPKIN CAKE

Balans in de Keuken
Pumpkin-cake
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 20 minuten
Servings: 1
You had me at pumpkin..

Ingrediënten

  • 200 gram pompoenpuree
  • 25 gram volkoren speltmeel
  • 25 gram whey isolate vanille
  • 1 ei (M)
  • 2,5 gram bakpoeder
  • Optioneel: snufje koek/speculaas kruiden

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenbestendig schaaltje in. Roer vervolgens alle ingrediënten tot een egaal beslag en lepel dit in het schaaltje.
  2. Bak af in ongeveer 20 minuten. Let op: elke oven is anders! De pumpkin cake is goed wanneer hij niet meer vochtig is van binnen maar wel nog smeuïg.
  3. Je kunt de cake zowel warm als koud eten. Serveersuggestie: top af met kwark, vers fruit en pepernootjes.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
315 kcal
Eiwitten:
33.9 gram
Vet:
5.8 gram
Koolhydraten:
27.7 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Custard Brulee

CUSTARD BRULEE

Voorbereidingstijd: 80 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 150 kcal
This girl is on fire! Laat de pyromaan in jezelf ontwaken..
Egg-Tilla

EGG-TILLA

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 305 kcal
An eggcelent and (k)ei makkelijke lunch!
Chocolate-cheesecake

CHOCOLATE CHEESECAKE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 35 minuten
Calorieën per serving: 94 kcal
Ooit hoorde ik dat chocola voor 50% uit suiker bestaat. Zou het dan niet beter zijn om die andere 50% ook op te eten? Asking for a friend..