PUDDING-BRULEE

Balans in de Keuken
Pudding-Brulee
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Servings: 1
They used to call me “papjong”
Maar wel een papjong 2.0!

Ingrediënten

  • 250 gram magere kwark
  • 20 gram whey protein vanille
  • 20 gram kloppuding vanille
  • 1 ei (M)
  • 50 gram ery-bronze (of rietsuiker)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenbestendig schaaltje in.
  2. Meng alle ingrediënten (behalve de suiker) tot een egaal beslag.
  3. Giet het beslag in het schaaltje en bak af voor ongeveer 25 minuten. De pudding is dan nog een beetje vloeibaar. Wil je dit niet, laat hem iets langer in de oven staan.
  4. Verdeel de suikervervanger over de pudding-taart en smelt deze met een gasbrander of zet eventjes terug in de oven (grillstand).

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
406 kcal
Eiwitten:
45.3 gram
Vet:
5.3 gram
Koolhydraten:
28.4 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Chocolate-cheesecake

CHOCOLATE CHEESECAKE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 35 minuten
Calorieën per serving: 94 kcal
Ooit hoorde ik dat chocola voor 50% uit suiker bestaat. Zou het dan niet beter zijn om die andere 50% ook op te eten? Asking for a friend..
Peanutbutter Jelly Toet

PEANUTBUTTER JELLY TOET

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 252 kcal
Wanneer je nog nooit de combinatie pindakaas en jam geprobeerd hebt; this is your sign!
Merengue Taartje

MERENGUE TAARTJE

Voorbereidingstijd: 75 minuten
Baktijd: 20 minuten
Calorieën per serving: 264 kcal
Hier blaas (brand) je iedereen mee omver!