PUDDING-BRULEE

Anke
Pudding-Brulee
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Servings: 1
They used to call me “papjong”
Maar wel een papjong 2.0!

Ingrediënten

  • 250 gram magere kwark
  • 20 gram whey protein vanille
  • 20 gram kloppuding vanille
  • 1 ei (M)
  • 50 gram ery-bronze (of rietsuiker)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenbestendig schaaltje in.
  2. Meng alle ingrediënten (behalve de suiker) tot een egaal beslag.
  3. Giet het beslag in het schaaltje en bak af voor ongeveer 25 minuten. De pudding is dan nog een beetje vloeibaar. Wil je dit niet, laat hem iets langer in de oven staan.
  4. Verdeel de suikervervanger over de pudding-taart en smelt deze met een gasbrander of zet eventjes terug in de oven (grillstand).

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
406 kcal
Eiwitten:
45.3 gram
Vet:
5.3 gram
Koolhydraten:
28.4 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Cheeseflap

CHEESEFLAP

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 179 kcal
Feestelijk hapje voor elk moment!
Banana Cheese-Bread

BANANA CHEESE-BREAD

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 306 kcal
Een combinatie van bananenbrood en cheesecake; ideaal voor wanneer je altijd keuzestress hebt!
RASPBERRY-CHEESECAKE2

RASPBERRY CHEESECAKE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 40-50 minuten
Calorieën per serving: 118 kcal
Cheesecake, daar mag je me voor wakker maken! Dat is echt mijn all-time favorite taartje! Maar meestal is het niet super verantwoord om je dag te starten met cheesecake. Ik zal je vertellen; met deze variant mag je elke dag ontbijten!