PEANUTBUTTER JELLY TOET

Anke
Peanutbutter Jelly Toet
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Servings: 1
Wanneer je nog nooit de combinatie pindakaas en jam geprobeerd hebt; this is your sign!

Ingrediënten

  • 250 ml ongezoete amandelmelk
  • 20 gram maïzena
  • 20 gram 100% pindakaas/notenpasta
  • 50 gram fruitspread (minder suiker)

Bereidingswijze

  1. Doe de plantaardige melk, maïzena en pindakaas in een steelpannetje. Mix met een garde zodat er geen klontjes meer aanwezig zijn. Je kunt in principe elk soort (plantaardige) melk gebruiken. Ook kun je uiteraard variëren met pindakaas of notenpasta.
  2. Warm al roerend op middelhoge temperatuur op. Blijven roeren is belangrijk. Zodra het de textuur van pudding heeft, neem je het pannetje van de warmtebron en laat je deze afkoelen.
  3. Serveer met een laagje fruitspread (smaak naar keuze) en geniet van een heerlijk tussendoortje.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
252 kcal
Eiwitten:
6.3 gram
Vet:
13.5 gram
Koolhydraten:
21.8 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Cookie Dough 2.0

COOKIE DOUGH 2.0

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 198 kcal
Je kent ze vast wel, die heerlijke tubs ijs in de smaak cookie dough? Maar baal jij ook altijd zo dat je precies zo’n tub treft met slechts 3 bonkjes cookie dough? Ik heb die dus áltijd! Maar we denken niet in problemen maar in oplossingen: homemade cookie dough 2.0 it is!
Bounty Mousse

BOUNTY MOUSSE

Voorbereidingstijd: 70 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 275 kcal
Chocolade & kokos: you love it or you hate it.. And I LOVE IT! What ‘bout you?
Speculaas Cake

SPECULAAS CAKE

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 40 minuten
Calorieën per serving: 112 kcal
The art of baking is all about balance..

Balance between time, temperature & ingredients.