PEANUTBUTTER JELLY TOET

Anke
Peanutbutter Jelly Toet
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Servings: 1
Wanneer je nog nooit de combinatie pindakaas en jam geprobeerd hebt; this is your sign!

Ingrediënten

  • 250 ml ongezoete amandelmelk
  • 20 gram maïzena
  • 20 gram 100% pindakaas/notenpasta
  • 50 gram fruitspread (minder suiker)

Bereidingswijze

  1. Doe de plantaardige melk, maïzena en pindakaas in een steelpannetje. Mix met een garde zodat er geen klontjes meer aanwezig zijn. Je kunt in principe elk soort (plantaardige) melk gebruiken. Ook kun je uiteraard variëren met pindakaas of notenpasta.
  2. Warm al roerend op middelhoge temperatuur op. Blijven roeren is belangrijk. Zodra het de textuur van pudding heeft, neem je het pannetje van de warmtebron en laat je deze afkoelen.
  3. Serveer met een laagje fruitspread (smaak naar keuze) en geniet van een heerlijk tussendoortje.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
252 kcal
Eiwitten:
6.3 gram
Vet:
13.5 gram
Koolhydraten:
21.8 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Zalm Tartaar met Rode Biet

ZALM TARTAAR MET RODE BIET

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 244 kcal
Nog op zoek naar een sjiek voorgerechtje? Dan heb je die bij deze gevonden!
Fristi Tiffy's

FRISTI TIFFY’S

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 345 kcal
Het kan niet zoet genoeg zijn!
Granola Cups

GRANOLA CUPS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 263 kcal
Healthy breakfast for you and the planet
- Holie Granola