PEANUTBUTTER JELLY TOET

Anke
Peanutbutter Jelly Toet
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Servings: 1
Wanneer je nog nooit de combinatie pindakaas en jam geprobeerd hebt; this is your sign!

Ingrediënten

  • 250 ml ongezoete amandelmelk
  • 20 gram maïzena
  • 20 gram 100% pindakaas/notenpasta
  • 50 gram fruitspread (minder suiker)

Bereidingswijze

  1. Doe de plantaardige melk, maïzena en pindakaas in een steelpannetje. Mix met een garde zodat er geen klontjes meer aanwezig zijn. Je kunt in principe elk soort (plantaardige) melk gebruiken. Ook kun je uiteraard variëren met pindakaas of notenpasta.
  2. Warm al roerend op middelhoge temperatuur op. Blijven roeren is belangrijk. Zodra het de textuur van pudding heeft, neem je het pannetje van de warmtebron en laat je deze afkoelen.
  3. Serveer met een laagje fruitspread (smaak naar keuze) en geniet van een heerlijk tussendoortje.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
252 kcal
Eiwitten:
6.3 gram
Vet:
13.5 gram
Koolhydraten:
21.8 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Weetabix Pancakes

WEETABIX PANCAKES

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 355 kcal
Wist je dat je met weetabix ook heerlijke pancakes kunt maken? Ik love het want pancakes welke ook nog ‘ns vezel- en eiwitrijk zijn is een dikke win voor mij! Verzadiging on point.
Ricewaffle-Misu

RICEWAFFLE-MISU

Voorbereidingstijd: 0 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 184 kcal
Is tiramisu ook één van jouw lievelingstoetjes? Ik heb een “gezondere” variant voor je welke je elke dag kunt eten! Let’s make ricewaffle-misu!
Peulentaartje

PEULENTAARTJE

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 106 kcal
Peulvruchten.. Vroeger moest ik niets hebben van die gekke dingen! Maar inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit mijn menu en eet ik ze bijna dagelijks. Het liefst verwerkt in een ontbijtcake maar ook heerlijk in een salade of bij de avondmaaltijd.