PEANUTBUTTER CHOCOLATE BARS

Balans in de Keuken
Peanutbutter Chocolate Bars
Voorbereidingstijd: 60 minuten
Baktijd: 0 minuten
Servings: 10
Homemade goodness!

Ingrediënten

  • 250 gram (100%) pindakaas/notenpasta
  • 100 ml honing (vervanger)
  • 100 gr kokosmeel
  • 100 gram (pure) chocolade
  • 25 gr kokosolie
  • Snufje zeezout

Bereidingswijze

  1. Meng de pindakaas of notenpasta met het siroop. Voeg daarna het kokosmeel toe en roer tot het 1 massa is.
  2. Pak een schaaltje (inhoud tussen de 800 – 1000 ml) en leg hier bakpapier in. Verdeel de massa over het schaaltje, druk aan en strijk glad. Zet dit voor minimaal 10 minuten in de koelkast.
  3. Ondertussen kun je aan de slag met de topping. Smelt de chocolade met de kokosolie tot een vloeibare, egale massa. Verdeel dit (na 10 minuten) over de bodem en zet terug in de koelkast tot het gehard is (minimaal 45 minuten).
  4. Snijd in stukken en top optioneel af met zeezout.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
185 kcal
Eiwitten:
5.8 gram
Vet:
12.7 gram
Koolhydraten:
7.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Havermout-Jam Taartje 2

HAVERMOUT-JAM TAARTJE

Voorbereidingstijd: 255 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 291 kcal
Jammie for the tummy!
Basis Havermout

BASIS HAVERMOUT

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 298 kcal
Al jaren één van mijn favoriete ontbijtjes. Ik varieer onwijs graag want havermout geeft tal van mogelijkheden. De hoogste tijd om mijn basisrecept voor de allerlekkerste havermout uit te schrijven.
Merengue Taartje

MERENGUE TAARTJE

Voorbereidingstijd: 75 minuten
Baktijd: 20 minuten
Calorieën per serving: 264 kcal
Hier blaas (brand) je iedereen mee omver!