PEANUTBUTTER CHOCOLATE BARS

Anke
Peanutbutter Chocolate Bars
Voorbereidingstijd: 60 minuten
Baktijd: 0 minuten
Servings: 10
Homemade goodness!

Ingrediënten

  • 250 gram (100%) pindakaas/notenpasta
  • 100 ml honing (vervanger)
  • 100 gr kokosmeel
  • 100 gram (pure) chocolade
  • 25 gr kokosolie
  • Snufje zeezout

Bereidingswijze

  1. Meng de pindakaas of notenpasta met het siroop. Voeg daarna het kokosmeel toe en roer tot het 1 massa is.
  2. Pak een schaaltje (inhoud tussen de 800 – 1000 ml) en leg hier bakpapier in. Verdeel de massa over het schaaltje, druk aan en strijk glad. Zet dit voor minimaal 10 minuten in de koelkast.
  3. Ondertussen kun je aan de slag met de topping. Smelt de chocolade met de kokosolie tot een vloeibare, egale massa. Verdeel dit (na 10 minuten) over de bodem en zet terug in de koelkast tot het gehard is (minimaal 45 minuten).
  4. Snijd in stukken en top optioneel af met zeezout.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
185 kcal
Eiwitten:
5.8 gram
Vet:
12.7 gram
Koolhydraten:
7.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Basis Cannellini Cake

BASISRECEPT CANNELLINI CAKE

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 239 kcal
Mijn liefde voor peulvruchten is groot. Met dit basisrecept voor jouw nieuwe favoriete maaltijd kun je eindeloos variëren met toppings of toevoegingen.
Skinny Apple Pie

SKINNY APPLE PIE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 184 kcal
Ook al valt er niets te vieren, deze skinny appeltaart kan altijd!
greezy-bananabread

GREEZY BANANABREAD

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 35 minuten
Calorieën per serving: 85 kcal
When life gives you bananas..
Extra bananen inslaan om deze juist te bewaren zodat je later bananenbrood kunt maken.. Herkenbaar?