PASTA PAPRI-MATO

Anke
Pasta Papri-Mato
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 50 minuten
Servings: 1
Eat the spaghetti to forgetti your regretti!

Ingrediënten

  • 75 gram (volkoren) pasta
  • 250 gram paprika’s
  • 250 gezeefde tomaten
  • 25 gram parmezaanse strooikaas
  • 5 gram pijnboompitten
  • Kruiden naar wens

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rooster de paprika’s ongeveer 30 minuten in de oven. Ze zijn klaar zodra ze zacht zijn. Laat de paprika’s afkoelen. Vervolgens kun je het velletje en de zaadlijsten verwijderen.
  3. Doe de paprika’s in een blender (of gebruik een staafmixer) samen met de gezeefde tomaten, de helft van de kaas en kruiden naar wens. Kruiden zoals knoflook, paprikapoeder en peper/zout zijn erg smaakvol! Blend tot een egale massa.
  4. Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.
  5. Na het afgieten van de pasta, doe je deze terug in de pan en roer je de papri-mato saus door de pasta heen en warm je deze weer op.
  6. Serveer met extra Parmezaanse kaas, pijnboompitten en basilicum.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
583 kcal
Eiwitten:
23.9 gram
Vet:
15 gram
Koolhydraten:
86.6 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Skinny Pancakes

SKINNY PANCAKES

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 297 kcal
Rise & shine
It’s pancake time!
Sweet Potato Brownie

SWEET POTATO BROWNIE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 82 kcal
Life is short, make it sweet!
Aubbie Rolls

AUBBIE ROLLS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 144 kcal
Bye bye met de “vet-rolls” met deze heerlijke aubbie rolls! ;-)