PASTA PAPRI-MATO

Balans in de Keuken
Pasta Papri-Mato
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 50 minuten
Servings: 1
Eat the spaghetti to forgetti your regretti!

Ingrediënten

  • 75 gram (volkoren) pasta
  • 250 gram paprika’s
  • 250 gezeefde tomaten
  • 25 gram parmezaanse strooikaas
  • 5 gram pijnboompitten
  • Kruiden naar wens

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rooster de paprika’s ongeveer 30 minuten in de oven. Ze zijn klaar zodra ze zacht zijn. Laat de paprika’s afkoelen. Vervolgens kun je het velletje en de zaadlijsten verwijderen.
  3. Doe de paprika’s in een blender (of gebruik een staafmixer) samen met de gezeefde tomaten, de helft van de kaas en kruiden naar wens. Kruiden zoals knoflook, paprikapoeder en peper/zout zijn erg smaakvol! Blend tot een egale massa.
  4. Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.
  5. Na het afgieten van de pasta, doe je deze terug in de pan en roer je de papri-mato saus door de pasta heen en warm je deze weer op.
  6. Serveer met extra Parmezaanse kaas, pijnboompitten en basilicum.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
583 kcal
Eiwitten:
23.9 gram
Vet:
15 gram
Koolhydraten:
86.6 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Raspberry Brownie

RASPBERRY BROWNIE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 30 minuten minuten
Calorieën per serving: 113 kcal
Three ways to be my friend:
1. Bake me brownies
2. Bring me brownies
3. Be a brownie
Chocolate Scrambled Oats

CHOCOLATE SCRAMBLED OATS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 335 kcal
Hit it one more time, maar nu met een chocolade variant!
Coppa del Nonno

COPPA DEL NONNO

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 139 kcal
De Italiaanse verrassing!