OAT CAKE

Anke
Oat Cake (15)
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Servings: 1
If eating cake is wrong
I don’t want to be right

Ingrediënten

  • 200 ml ongezoete amandelmelk
  • 50 gram havermout
  • 25 gram whey protein cookies&cream
  • 10 gram chiazaad

 

Toppings:

  • 50 gram magere kwark
  • 25 gram blauwe bessen
  • 25 gram aardbeien
  • 10 gram speculoos kruimels

Bereidingswijze

  1. Pak een schaaltje en doe hierin plastic folie.
  2. Doe alle ingrediënten voor de oatcake in een pannetje en verwarm al roerend tot een dikke substantie.
  3. Doe dit vervolgens in het schaaltje en dek verder af met de folie en zet dit een nachtje in de koelkast (of minimaal 5 uur).
  4. De volgende dag kiep je het schaaltje op een bordje, verwijder je de folie, decoreer je de cake met toppings naar keuze en geniet je van dit lekkere, voedzame “taartje”

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
354 kcal
Eiwitten:
29.6 gram
Vet:
10.2
Koolhydraten:
31.3 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

haver-pizza

HAVER PIZZA

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 416 kcal
There is no “we” in pizza..
Chocolade Muffin

CHOCOLATE MUFFINS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 116 kcal
I am unique!
Said the cupcake in a world full of muffins..
Basis Cannellini Cake

BASISRECEPT CANNELLINI CAKE

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 239 kcal
Mijn liefde voor peulvruchten is groot. Met dit basisrecept voor jouw nieuwe favoriete maaltijd kun je eindeloos variëren met toppings of toevoegingen.