MILKA CHEESECAKE

Balans in de Keuken
Milka-Cheesecake-(8)-thumb
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 50 minuten
Servings: 4
Do you love chocolate?
A) Ja
B) Zie A
C) Zowel A als B zijn juist

Ingrediënten

  • 250 gram magere kwark naturel
  • 100 gram milka roomkaas (of nutella)
  • 1 ei (M)
  • 20 gram kookpudding chocolade
  • Optioneel: vloeibare zoetstof

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten voor de cheesecake tot een egaal beslag. Ik roer dit gewoon in een schaaltje door elkaar.
  2. Verwarm de oven op 175 graden, bekleed de bodem van een springvorm (14 cm) met bakpapier en vet de randen in.
  3. Stort het mengsel in de springvorm en bak in ongeveer 50 minuten af. De cheesecake is goed als hij van binnen droog is. Je kunt dit controleren met een satéprikker. Laat de cheesecake vervolgens goed afkoelen (bij voorkeur in de oven).
  4. Vervolgens klik je de springvorm van het taartje af en kun je optioneel de cheesecake nog decoreren.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
138
Eiwtten:
8.4 gram
Vet:
4.5 gram
Koolhydraten:
15.4 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Basis Havermout

BASIS HAVERMOUT

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 298 kcal
Al jaren één van mijn favoriete ontbijtjes. Ik varieer onwijs graag want havermout geeft tal van mogelijkheden. De hoogste tijd om mijn basisrecept voor de allerlekkerste havermout uit te schrijven.
Avocado Pasta

AVOCADO PASTA

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 561 kcal
Pasta la vista, baby!
Triple C

TRIPLE C

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 40 minuten
Calorieën per serving: 102 kcal
The triple C; cottage cheese cheesecake.