MEXICAN PIZZA

Anke
Mexican Pizza
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 10 minuten
Servings: 1
If cauliflower can somehow become pizza.. You can do anything!

Ingrediënten

  • 1 bloemkool pizzabodem
  • 50 gram tomato frito
  • 50 gram (vegan) gehakt
  • 50 gram crispy mais
  • 25 gram rode ui
  • 25 gram geraspte mozzarella
  • 25 gram nacho’s
  • Naar smaak: pepertjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Besmeer de bloemkool pizzabodem met de tomatensaus. Beleg de bodem vervolgens met alle toppings. Kies je voor rundergehakt, rul deze dan eerst even gaar. Strooi als laatste rijkelijk met de mozzarella (you can never have enough cheese).
  3. Bak af in 8-10 minuten.
  4. Have your own Mexican cauliflower party!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
743 kcal
Ewitten:
36 gram
Vet:
17.9 gram
Koolhydraten:
103.5 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Bananen Brood met Cottage Cheese

BANANENBROOD MET COTTAGE CHEESE

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 60 minuten
Calorieën per serving: 112 kcal
Bananenbrood, ik kan er geen genoeg van krijgen!
Jelly Toet

JELLY TOET

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Wachttijd: 240 minuten minuten
Calorieën per serving: 179 kcal
Toetje zonder toegevoegde suikers = een toetje voor elke dag!
Chocolate Scrambled Oats

CHOCOLATE SCRAMBLED OATS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 335 kcal
Hit it one more time, maar nu met een chocolade variant!