MEXICAN PIZZA

Balans in de Keuken
Mexican Pizza
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 10 minuten
Servings: 1
If cauliflower can somehow become pizza.. You can do anything!

Ingrediënten

  • 1 bloemkool pizzabodem
  • 50 gram tomato frito
  • 50 gram (vegan) gehakt
  • 50 gram crispy mais
  • 25 gram rode ui
  • 25 gram geraspte mozzarella
  • 25 gram nacho’s
  • Naar smaak: pepertjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Besmeer de bloemkool pizzabodem met de tomatensaus. Beleg de bodem vervolgens met alle toppings. Kies je voor rundergehakt, rul deze dan eerst even gaar. Strooi als laatste rijkelijk met de mozzarella (you can never have enough cheese).
  3. Bak af in 8-10 minuten.
  4. Have your own Mexican cauliflower party!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
743 kcal
Ewitten:
36 gram
Vet:
17.9 gram
Koolhydraten:
103.5 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Blueberry Cheesecake Trifle

BLUEBERRY CHEESECAKE TRIFLE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 301 kcal
Drie keer genieten in één glaasje!
Appel Kruimeltaartje

APPELKRUIMEL TAARTJES

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 35 minuten
Calorieën per serving: 478 kcal
Het geheim? Een handje magie & een snufje liefde
Rijstepap

RIJSTEPAP

Voorbereidingstijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 304 kcal
Oma’s rijstepap; ik smulde er als klein meisje van. En hoewel er niets mis is met de variant van mijn oma stroopte ik mijn mouwen op en ging aan de slag met een voedzame(re) variant, zodat ik langer én beter verzadigd ben.