MANGO FLUFF

Anke
Mango Fluff
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 0 minuten
Servings: 1
Mijn favoriete snack in een zomers jasje!

Ingrediënten

  • 100 ml (plantaardige) melk
  • 250 gram bevroren mango
  • 30 gram caseïne (vanille)
  • 5 gram kokosrasp

Bereidingswijze

  1. Crush het bevroren fruit (gebruik een blender met crush-functie!).
  2. Doe de fruit-crush, samen met de vloeistof en caseïne, in een grote kom. Je kunt elk soort (koude) vloeistof gebruiken die jij wenst. Caseïne is echter noodzakelijk voor het bereiden van fluff, whey proteïne is NIET geschikt.
  3. Mix (ik gebruik een handmixer) het mengsel tot de gewenste dikte (ongeveer 10 minuutjes). Het gebruik van een handmixer maakt je fluff écht beter. De fluff is goed wanneer je de kom op z’n kop kunt houden zonder dat het eruit valt.
  4. Top af met toppings zoals bijvoorbeeld kokosrasp en geniet van een voedzaam én vullende snack!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
332 kcal
Eiwitten:
26.6 gram
Vet:
5.7 gram
Koolhydraten:
39.8 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Cinnamon Kwark Pancakes

CINNAMON KWARK PANCAKES

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 266 kcal
Het perfecte stapeltje pannenkoeken voor tijdens die koude winterochtenden.
Cheesecake Toast

CHEESECAKE TOAST

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 20 minuten
Calorieën per serving: 338 kcal
Mijn favoriete taart? 200% cheesecake! Dus waarom geen cheesecake toast?
Basis Cannellini Cake

BASISRECEPT CANNELLINI CAKE

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 239 kcal
Mijn liefde voor peulvruchten is groot. Met dit basisrecept voor jouw nieuwe favoriete maaltijd kun je eindeloos variëren met toppings of toevoegingen.