Ingrediënten (zonder whey):
Ingrediënten (mét whey):
1. Week de gelatine blaadjes in koud water. Gebruik je agar agar, volg de beschrijving op de verpakking.
2. Shake de helft van de melk (of het water) met de cacaopoeder óf met de whey protein.
3. Verwarm de andere helft van je vloeistof-keuze op lage temperatuur op in een pannetje en los de gelatine blaadjes hierin op.
4. Meng alles, giet i.n een schaal(tje) en zet voor minimaal 4 uur in de koelkast.
5. Top de jelly vervolgens af met kwark en bestrooi met extra cacaopoeder.
6. Lepelen maar
* Wil je het volwaardiger maken voeg dan wat lijnzaad of chiazaad toe aan de kwark zodat het ook gezonde vetten en vezels bevat.
Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.