GNOCCHI met KIP, CHAMPIGNONS & TOMATENSAUS

Anke
Gnocchi met Kip, Champignons en Tomatensaus
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Servings: 1
Hoe spreek jij gnocchi uit? Ik heb hier blijvend issues mee, maar laten we eerlijk zijn.. Het blijft vooral ook heel erg lekker!

Ingrediënten

  • 150 gram gnocchi
  • 150 gram kip
  • 100 gram tomatensaus
  • 250 gram champignons
  • 25 gram rucola
  • 10 gram Parmezaanse kaas
  • 5 gram pijnboompitten

Bereidingswijze

  1. Bereid de gnocchi in de airfryer of koekenpan. Wanneer je voor de airfryer kiest dan stel je de temperatuur in op 180 graden en de tijd op 15 minuten. Hussel regelmatig.
  2. Bak ondertussen de kip en champignons.
  3. Voeg vervolgens de gnocchi en tomatensaus toe aan de pan en roer alles goed door.
  4. Bekleed een bord met een bedje van rucola. Doe hier de inhoud van de pan bovenop en top af met Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

 

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
561 kcal
Eiwitten:
53,1 gram
Vet:
10,5 gram
Koolhydraten:
57,9 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Creamy Courgette Havermout

CREAMY COURGETTE HAVERMOUT

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 284 kcal
Mijn all-time favorite & easy ontbijtje! Met uiteraard gelijk een dosis groenten erin verwerkt die je niet proeft.
Pumpkin Toast

PUMPKIN TOAST

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 246 kcal
Pumpkin never goes out of style!
Pompoen Kruidnoten Crumble

PUMPKIN PEPERNOTEN CRUMBLE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 40 minuten
Calorieën per serving: 419 kcal
Wie zoet is krijgt lekkers!