GNOCCHI MET BURRATA

Anke
Gnocchi met Burrata
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Servings: 1
Een Italiaans feestje op je bord, buon appetito!

Ingrediënten

  • 200 gram (verse) gnocchi
  • 100 ml tomatensaus
  • 150 gram verse burrata
  • 25 gram rucola
  • 10 ml balsamico dressing
  • 100 gram cherry tomaatjes
  • Optioneel: pijnboompitten

Bereidingswijze

  1. Bak de gnocchi in een koekenpan goudbruin.
  2. Voeg de tomatensaus toe en meng dit met de gnocchi.
  3. Dien op en serveer met de rucola, burrata en cherry tomaatjes. Top af met de balsamico dressing. Optioneel kun je nog (geroosterde) pijnboompitjes toevoegen.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
765 kcal
Eiwitten:
20.5 gram
Vet:
38 gram
Koolhydraten:
79.1 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Sweet Potato Brownie

SWEET POTATO BROWNIE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 82 kcal
Life is short, make it sweet!
Tomaat Paprika Pasta

TOMAAT-PAPRIKA PASTA

Voorbereidingstijd: 40 minuten
Calorieën per serving: 452 kcal
Pasta is my love language!
Cookie Dough 2.0

COOKIE DOUGH 2.0

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 198 kcal
Je kent ze vast wel, die heerlijke tubs ijs in de smaak cookie dough? Maar baal jij ook altijd zo dat je precies zo’n tub treft met slechts 3 bonkjes cookie dough? Ik heb die dus áltijd! Maar we denken niet in problemen maar in oplossingen: homemade cookie dough 2.0 it is!