FUDGIE BROWNIE

Balans in de Keuken
Fudgie Brownie
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 20 minuten
Servings: 6
Can we skip to the good part?

Ingrediënten

  • 200 gram (over)rijpe banaan
  • 40 gram (100%) pindakaas
  • 25 gram cacaopoeder
  • 50 gram fiber syrup gold (of honing)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenbestendig schaaltje in. Ik gebruik een bakje met een inhoud van 950cc.
  2. Prak de banaan en roer hier de overige ingrediënten doorheen. Giet dit beslag in het schaaltje en bak af in circa 20 minuten.
  3. De fudgie brownie hoort droog van buiten te zijn maar blijft heel smeuïg van binnen. Onwijs lekker om af te toppen met extra pindakaas.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
97 kcal
Eiwitten:
3.1 gram
Vet:
3.8 gram
Koolhydraten:
10.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Pumpkin Toast

PUMPKIN TOAST

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 246 kcal
Pumpkin never goes out of style!
Pistache Vanille Kwarktaart

PISTACHE VANILLE CAKE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 40 minuten
Calorieën per serving: 114 kcal
Wie houdt er ook zoveel van pistache?
Chocolate Pumpkin Pancakes

CHOCOLATE PUMPKIN PANCAKES

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 270 kcal
Pompoen én chocolade.. It’s a match made in heaven!