EASY GREEZY TEEFJE

Anke
Easy Greezy Teefje (2)
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Servings: 1
Ik moest lang nadenken over de naam van dit taartje. Je kunt dit taartje het beste omschrijven als een combinatie van griesmeelpudding, wentelteefjes en een vleugje kwarktaart. Word jij al nieuwsgierig?

Ingrediënten

  • 250 gram magere kwark
  • 30 gram griesmeel
  • 1 ei (M)
  • 2,5 gram bakpoeder
  • 2,5 ml vloeibare zoetstof
  • 10 gram kristal weet (of normale kristalsuiker)
  • Flinke snuf kaneel

Bereidingswijze

  1. Meng in een kommetje alle ingrediënten met elkaar tot een egaal beslag.
  2. Bekleed een springvorm (diameter 14cm) met bakpapier en vet de randen in. Je kunt ook een ovenbestendig schaaltje gebruiken en deze invetten.
  3. Giet het mengsel in de springvorm en bak 25 minuten af op 175 graden.
  4. Je kunt het taartje zowel warm als koud eten, maar direct uit de oven kan hij nog wel een beetje “slap” zijn.
  5. Serveer het “taartje” met extra kristalsuiker en kaneel bovenop.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
308 kcal
Eiwitten:
31 gram
Vet:
5.4 gram
Koolhydraten:
31.3 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Chocolate Pumpkin Pancakes

CHOCOLATE PUMPKIN PANCAKES

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 270 kcal
Pompoen én chocolade.. It’s a match made in heaven!
Bananen Brood met Cottage Cheese

BANANENBROOD MET COTTAGE CHEESE

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 60 minuten
Calorieën per serving: 112 kcal
Bananenbrood, ik kan er geen genoeg van krijgen!
High Protein Jelly

HIGH PROTEIN JELLY TIRAMISU

Voorbereidingstijd: 240 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 320 kcal
High protein High volume Highly recommended Dit is echt een pareltje! Perfect voor mijn favoriete soort mens; team always hungry - team never full. Waar zijn mijn mede foodlovers?