COOKIE DOUGH 2.0

Anke
Cookie Dough 2.0
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 0 minuten
Servings: 2
Je kent ze vast wel, die heerlijke tubs ijs in de smaak cookie dough? Maar baal jij ook altijd zo dat je precies zo’n tub treft met slechts 3 bonkjes cookie dough? Ik heb die dus áltijd! Maar we denken niet in problemen maar in oplossingen: homemade cookie dough 2.0 it is!

Ingrediënten

  • 50 gram amandelmeel
  • 25 gram erythritol
  • 50 gram kwark
  • 10 gram whey protein vanille
  • Vloeibare zoetstof naar smaak

Bereidingswijze

  1. Meng eerst de droge ingrediënten met elkaar. Voeg daarna de kwark toe. Roer dit tot een dikke massa. Blijft het te dik? Voeg een klein beetje melk toe. Breng op smaak met optioneel vloeibare zoetstof.
  2. Klaar!

 

Ik heb amandelmeel gebruikt welke gedeeltelijk nog geolied is. Met een andere variant kan dit recept compleet anders uitpakken (lees: blok beton en smaakloos).

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
198 kcal
Eiwitten:
13.4 gram
Vet:
13.8 gram
Koolhydraten:
3.8 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Gnocchi met Kip, Champignons en Tomatensaus

GNOCCHI met KIP, CHAMPIGNONS & TOMATENSAUS

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Calorieën per serving: 561 kcal
Hoe spreek jij gnocchi uit? Ik heb hier blijvend issues mee, maar laten we eerlijk zijn.. Het blijft vooral ook heel erg lekker!
Watermeloen-Salade-(12)-thumb

WATERMELOEN SALADE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 422 kcal
Een heerlijk frisse en zoete salade, ideaal voor in de zomer of wanneer je de zomer in je bol hebt. Want die moeten we in Nederland soms een handje helpen..
Speculaas Cake

SPECULAAS CAKE

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 40 minuten
Calorieën per serving: 112 kcal
The art of baking is all about balance..

Balance between time, temperature & ingredients.