CHOCOLATE EGG-WHITE PUDDING

Anke
Chocolate Egg White Pudding
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 240 minuten minuten
Servings: 1
Eiwitten hoog!

Ingrediënten

  • 150 ml vloeibaar eiwit
  • 125 ml water
  • 10 gram cacaopoeder
  • Vloeibare zoetstof

Bereidingswijze

  1. Warm op lage temperatuur (in een steelpannetje) het eiwit met het water op. Zodra het gaat koken, gaat het licht schuimen. Blijf continu roeren (met een garde).
  2. Voeg vervolgens de cacaopoeder en zoetstof toe. Blijf nog steeds flink roeren, het mag niet gaan klonteren of aankoeken.
  3. Doe na een minuut of 10 het mengsel in een schaaltje en dek af met vershoudfolie en zet minimaal 4 uur in de koelkast (liefst een hele nacht).
  4. Zodra je het wachten overleeft heb, kun je genieten van je eiwitrijke chocolade pudding. Top extra af met cacaopoeder voor instant chocolade vibes!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
106 kcal
Eiwitten:
17.3 gram
Vet:
1.1 gram
Koolhydraten:
2.7 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Ricewaffle-Misu

RICEWAFFLE-MISU

Voorbereidingstijd: 0 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 184 kcal
Is tiramisu ook één van jouw lievelingstoetjes? Ik heb een “gezondere” variant voor je welke je elke dag kunt eten! Let’s make ricewaffle-misu!
Choco-Coco-Bananabread-(26)-thumb

CHOCO-COCO BANANABREAD

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 50 minuten
Calorieën per serving: 139 kcal
How do I like my eggs? Uh.. in a cake!
Basis Havermout

BASIS HAVERMOUT

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 298 kcal
Al jaren één van mijn favoriete ontbijtjes. Ik varieer onwijs graag want havermout geeft tal van mogelijkheden. De hoogste tijd om mijn basisrecept voor de allerlekkerste havermout uit te schrijven.