CHOCOLATE CHEESECAKE

Anke
Chocolate-cheesecake
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 35 minuten
Servings: 4
Ooit hoorde ik dat chocola voor 50% uit suiker bestaat. Zou het dan niet beter zijn om die andere 50% ook op te eten? Asking for a friend..

Ingrediënten

  • 250 gram magere kwark
  • 100 gram high protein chocolate pudding
  • 100 gram zuivelspread (light)
  • 20 gram kookpudding chocolade
  • Optioneel: vloeibare zoetstof

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een springvorm (diameter 14 cm) met bakpapier en vet de randen in. Je kunt ook een ovenbestendig schaaltje gebruiken.
  2. Roer alle ingrediënten tot een egaal beslag en giet in de springvorm.
  3. Bak af in 35 minuten.
  4. Zodra de oven klaar is laat je de cheesecake in de oven afkoelen, met de deur gesloten. Zet daarna nog een aantal uurtjes in de koelkast (minimaal 4 uur) voor het beste resultaat. Dit voorkomt dat de cheesecake inzakt of gaat scheuren.
  5. Feed your chocolate heart!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
94 kcal
Eiwitten:
10.8 gram
Vet:
1.5 gram
Koolhydraten:
9 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Baked Chocolate Toast

BAKED CHOCOLATE TOAST

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10-15 minuten
Calorieën per serving: 362 kcal
You are the chocolate to my toast!
Avo-Nana Bread

AVO-NANA BREAD

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 50-60 minuten
Calorieën per serving: 234 kcal
Een heerlijke, smeuïge chocolade cake met verborgen fruit en (vrucht)groenten.
It’s all about balance but still enjoying delicious food!
Monchou Toast

MONCHOU TOAST

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 495 kcal
Who said bread is boring?