CHEESEKEEK

Anke
Cheesekeek
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 35 minuten
Servings: 6
Ik zag wel dat je naar mijn cake keek..

Ingrediënten

Ingrediënten deel 1:

  • 100 gram havermeel
  • 100 gram magere kwark
  • 50 ml (plantaardige) melk
  • 2 eieren (M)
  • Paar druppels vloeibare zoetstof
  • Snufje kaneel
  • Snufje zout

 

Ingrediënten deel 2:

  • 100 gram zuivelspread (light)
  • 1 ei (M)
  • 50 gram fruit naar keuze

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een bakvorm in. Ik gebruik een vormpje met een inhoud van 850 cc.
  2. Roer alle ingrediënten voor deel 1 van dit recept tot een egaal beslag. Wanneer het te dik/stijf blijft, voeg wat extra melk toe. Verdeel het over de bodem van je bakvorm.
  3. Meng vervolgens de ingrediënten voor deel 2 (behalve het fruit). En giet dit over de bodem.
  4. Top af met fruit naar keuze. Ik koos voor frambozen.
  5. Bak af in ongeveer 35 minuten. De cheesekeek is op zijn best wanneer je hem na het afkoelen nog een paar uur in de koelkast zet.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
123 kcal
Eiwitten:
8.7 gram
Vet:
4.2 gram
Koolhydraten:
11.5 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Cheeseflap

CHEESEFLAP

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 179 kcal
Feestelijk hapje voor elk moment!
Vegan Chocolade Mousse

VEGAN CHOCOLADE MOUSE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 194 kcal
Smullen met hoofdletter S!
Kokos Makronen

KOKOS MAKRONEN

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 148 kcal
Kokosmakronen en ik, we zijn een match!