CHEESEFLAP

Anke
Cheeseflap
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Servings: 6
Feestelijk hapje voor elk moment!

Ingrediënten

  • 6 plakjes (45 gram per stuk) bladerdeeg
  • 100 gram (magere kwark)
  • 2 eieren (M)
  • 10 aardbeien

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Neem een bakplaat en bekleed deze met vetvrij bakpapier.
  2. Laat het bladerdeeg ontdooien en verdeel de plakjes over de bakplaat.
  3. Snijd ongeveer één centimeter van de buitenrand een vierkantje in het bladerdeeg.
  4. Meng de kwark en 1 ei. Optioneel kun je nog wat vloeibare zoetstof toevoegen. Bekleed het middelste “vierkantje” van het bladerdeeg ermee. Snijd de aardbeien en leg deze er bovenop.
  5. Kluts het andere ei los en bestrijk de buitenrand van het bladerdeeg hiermee.
  6. Bak af in ongeveer 15 minuten.

 

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
179 kcal
Eiwitten:
5.5 gram
Vet:
9.7 gram
Koolhydraten:
17 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

New York Cheesecake

NEW YORK CHEESECAKE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 60 minuten
Calorieën per serving: 141 kcal
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothing you can't do
Bananabread Chiapudding

BANANABREAD CHIAPUDDING

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 327 kcal
Ik ben dol op chiapudding maar je moet hier wel zelf een feestje van maken..
Pumpkin Bean Brownie

PUMPKIN BEAN BROWNIE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 35 minuten
Calorieën per serving: 59 kcal
Een brownie bomvol groenten & peulvruchten. Ik zeg YES!