CHEESEFLAP

Anke
Cheeseflap
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Servings: 6
Feestelijk hapje voor elk moment!

Ingrediënten

  • 6 plakjes (45 gram per stuk) bladerdeeg
  • 100 gram (magere kwark)
  • 2 eieren (M)
  • 10 aardbeien

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Neem een bakplaat en bekleed deze met vetvrij bakpapier.
  2. Laat het bladerdeeg ontdooien en verdeel de plakjes over de bakplaat.
  3. Snijd ongeveer één centimeter van de buitenrand een vierkantje in het bladerdeeg.
  4. Meng de kwark en 1 ei. Optioneel kun je nog wat vloeibare zoetstof toevoegen. Bekleed het middelste “vierkantje” van het bladerdeeg ermee. Snijd de aardbeien en leg deze er bovenop.
  5. Kluts het andere ei los en bestrijk de buitenrand van het bladerdeeg hiermee.
  6. Bak af in ongeveer 15 minuten.

 

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
179 kcal
Eiwitten:
5.5 gram
Vet:
9.7 gram
Koolhydraten:
17 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Lava-Nilla

LAVA-NILLA

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 370 kcal
The floor is lava..
Or your next breakfast ;-)
Tira-Monchou

TIRA-MONCHOU

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 210 kcal
2 van mijn favoriete toetjes/taartjes in één recept. Ik houd nu eenmaal van combineren.. ;-)
Pasta Papri-Mato

PASTA PAPRI-MATO

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 50 minuten
Calorieën per serving: 583 kcal
Eat the spaghetti to forgetti your regretti!