CHEESECAKE CRUMBLE

Anke
Cheesecake Crumble (2)
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 35 minuten
Servings: 1
Hier ga ik niet veel tekst aan wijden. DIT WIL JE!

Ingrediënten

Ingrediënten cheesecake:

  • 250 gram magere kwark
  • 100 gram roomkaas light
  • 100 gram vloeibaar eiwit
  • 10 gram kookpudding room
  • 20 gram whey protein (smaak naar keuze, ik koos vanille)
  • Optioneel: Vloeibare zoetstof

 

Ingrediënten crumble:

  • 25 gram amandelmeel
  • 10 gram boter
  • 5 gram kristal sweet (of kristalsuiker)
  • 50 gram frambozen

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten voor de cheesecake in een schaaltje tot een egaal beslag en doe dit in een ovenbestendig (ingevet) schaaltje).
  2. Verdeel de frambozen over het schaaltje.
  3. Meng het amandelmeel, de boter en de kristalsuiker met elkaar tot een crumble en verdeel over de cheesecake.
  4. Bak 35 minuten af op 175 graden.
  5. GENIET!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
634 kcal
Eiwitten:
69.2 gram
Vet:
26.2 gram
Koolhydraten:
27.6 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Tira-Monchou

TIRA-MONCHOU

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 210 kcal
2 van mijn favoriete toetjes/taartjes in één recept. Ik houd nu eenmaal van combineren.. ;-)
Chocolate-pudding-cake

CHOCOLATE PUDDING CAKE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 123 kcal
Genieten is belangrijk.. Verantwoord genieten is dé leven!
Pumpkin-cake

PUMPKIN CAKE

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 20 minuten
Calorieën per serving: 315 kcal
You had me at pumpkin..