BROWNIE CHEESECAKE

Anke
Brownie Cheesecake
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 45 minuten
Servings: 6
Can’t choose? Combine!

Ingrediënten

  • 75 gram appelmoes (0% suiker)
  • 50 gram volkoren speltmeel
  • 1 ei (M)
  • 10 gram cacaopoeder
  • 10 gram 100% notenpasta
  • 5 gram bakpoeder
  • Optioneel: vloeibare zoetstof

 

Ingrediënten cheesecake:

  • 250 gram magere kwark
  • 100 gram zuivelspread light
  • 20 gram kookpudding vanille
  • 1 ei (M)
  • Optioneel: vloeibare zoetstof

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenbestendig bakvormpje in. Ik gebruik een schaaltje met een inhoud van 850 cc.
  2. Neem twee aparte schaaltjes en meng beide lagen tot een egaal beslag.
  3. Verdeel het beslag voor de brownie in het ovenschaaltje en bak deze voor ongeveer 10 minuten af. Haal vervolgens uit de oven en giet het cheesecake-beslag er voorzichtig op. Bak nu af voor nog eens 35 minuten.
  4. Zodra de oven klaar is, laat je de brownie cheescake afkoelen in de oven, met de deur gesloten.
  5. Geniet van deze heerlijke combinatie!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
124 kcal
Eiwitten:
9.6 gram
Vet:
3.8 gram
Koolhydraten:
12.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

3 minuten cheesecake

3 MINUTEN CHEESECAKE

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 3 minuten
Calorieën per serving: 175 kcal
Tijd is kostbaar & goed voer is levensbehoefte één. Deze heerlijke cheesecake staat binnen 2x knipperen voor je neus.
Bounty Toast

BOUNTY TOAST

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 464 kcal
Take me to paradise!
Peulentaartje

PEULENTAARTJE

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 106 kcal
Peulvruchten.. Vroeger moest ik niets hebben van die gekke dingen! Maar inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit mijn menu en eet ik ze bijna dagelijks. Het liefst verwerkt in een ontbijtcake maar ook heerlijk in een salade of bij de avondmaaltijd.