BLUEBERRY KOKOS CAKE

Anke
Blueberry Kokos Cake
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 30 minuten
Servings: 1
Bij deze geef ik goedkeuring om de cake met niemand te delen.

Ingrediënten

  • 125 gram cannellini bonen
  • 100 gram rijpe banaan
  • 1 ei (M)
  • 10 gram whey protein vanilla
  • 5 gram bakpoeder
  • 2 ml vloeibare zoetstof

 

Topping:

  • 25 gram blauwe bessen
  • 5 gram kokosrasp

Bereidingswijze

  1. Spoel de cannellini bonen goed af met water.
  2. Blend alle ingrediënten (behalve de blauwe bessen) tot een egaal beslag. Giet dit in een ovenbestendig en ingevet schaaltje.
  3. Verdeel de (bevroren) bessen en kokosrasp over het beslag.
  4. Bak 30 minuten in de oven op 175 graden. Laat vervolgens in de oven nog heel even afkoelen, anders zou de cake kunnen inzakken.
  5. Je kunt deze heerlijke, verantwoorde cake zowel warm als koud eten.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
398 kcal
Eiwitten:
26.7 gram
Vet:
9.2 gram
Koolhydraten:
47.4 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Auberaccio

AUBERACCIO

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 250 kcal
Vegetarisch eten saai? Dit is auber-genius!
Chocolate Chia Pudding

CHOCOLATE CHIA PUDDING

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 240 minuten
Calorieën per serving: 219 kcal
I can’t live a day without some chocolate..
En hoe fijn wanneer die chocolade cravings opgelost kunnen worden met een verantwoorde optie. Deze chocolade chiapudding is ideaal voor elk moment.
Banana-Cotta

BANANA-COTTA

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 256 kcal
Deze banana-cotta spread is een heerlijke combinatie van maar een paar ingrediënten. Gebruik als spread of lepel het schaaltje gewoon lekker leeg.