BASIS HAVERMOUT

Anke
Basis Havermout
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Servings: 1
Al jaren één van mijn favoriete ontbijtjes. Ik varieer onwijs graag want havermout geeft tal van mogelijkheden. De hoogste tijd om mijn basisrecept voor de allerlekkerste havermout uit te schrijven.

Ingrediënten

  • 250 ml (plantaardige) melk
  • 40 gram havermout
  • 10 gram haverzemelen
  • 10 gram whey protein
  • 10 gram chiazaad
  • Snufje zout
  • Optioneel: paar druppels vloeibare zoetstof/honing

Bereidingswijze

  1. Havermout eet ik eigenlijk altijd als ontbijt. De avond van te voren doe ik alle ingrediënten in een pannetje zodat alle smaken goed kunnen samenvoegen. In de ochtend trek ik het pannetje uit de koelkast en warm ik het geheel al roerend op, op middelhoge temperatuur. Ik houd van een romige, dikke structuur.
  2. Vervolgens top ik af graag af met kwark, vers fruit en noten. Zo heb je een volwaardige maaltijd waarmee ik in ieder geval een paar uurtjes door verzadigd ben.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
298 kcal
Eiwitten:
19.1 gram
Vet:
9.3 gram
Koolhydraten:
29.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Appelmoes Muffin

APPELMOES MUFFINS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15-20 minuten
Calorieën per serving: 126 kcal
I got muffin’ to lose!
Bounty Taartje

BOUNTY TAARTJE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 259 kcal
Bounty’s are my favorite!
Tomaat Mozzarella Pasta

DUE FORMAGGI PASTA

Voorbereidingstijd: 50 minuten
Calorieën per serving: 555 kcal
Did someone say kaas?