BANANENBROOD MET COTTAGE CHEESE

Balans in de Keuken
Bananen Brood met Cottage Cheese
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 60 minuten
Servings: 10
Bananenbrood, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Ingrediënten

  • 300 gram (overrijpe) bananen
  • 250 gram cottage cheese
  • 100 gram kokosmeel
  • 50 gram whey protein (vanilla)
  • 2 eieren (M)
  • 10 gram bakpoeder
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een cakevorm in. Ik gebruikte een cakevorm van 24 centimeter.
  2. Mix alle ingrediënten tot een egaal beslag. Hoe rijper je bananen, hoe zoeter de cake zal zijn. Dus een tip; laat ze nog eventjes op de fruitschaal liggen wanneer ze nog niet zwart zijn.
  3. Bak af in 60-70 minuten. Let op: elke oven is anders! Het bananenbrood is gaar zodra deze droog van binnen is en gemakkelijk uit de cakevorm komt.
  4. Bon appe-nana!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
112 kcal
Eiwitten:
11.4 gram
Vet:
2.3 gram
Koolhydraten:
9.7 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Black-bean-brownie

BLACK BEAN BROWNIE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 352 kcal
Het Buik, Benen, Billen kwartiertje of deze Black Bean Brownie?
The choice is yours..
Romige Pompoen Pasta

ROMIGE POMPOEN PASTA

Voorbereidingstijd: 50 minuten
Calorieën per serving: 527 kcal
Een heerlijke creamy pompoen pasta!
Of zoals ze in Rome zeggen; matrigialla.
Pasta Papri-Mato

PASTA PAPRI-MATO

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 50 minuten
Calorieën per serving: 583 kcal
Eat the spaghetti to forgetti your regretti!