AVOCADO PASTA

Anke
Avocado Pasta
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 0 minuten
Servings: 1
Pasta la vista, baby!

Ingrediënten

  • 50 gram volkoren pasta
  • 100 gram avocado
  • 10 ml citroensap
  • 25 gram parmezaanse kaas
  • 5 gram pijnboompitten
  • Snufje chili vlokken
  • Optioneel: peper en zout

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking. Je kunt in principe elk soort pasta gebruiken maar ik gebruik graag volkoren pasta omdat dit mij langer verzadigd en een gunstig effect heeft op mijn darmen.
  2. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit en schil. Pureer het vruchtvlees samen met het citroensap en de chili vlokken tot een gladde massa. Breng optioneel op smaak met peper en zout.
  3. Meng de romige saus met de pasta.
  4. Serveer met cherry tomaatjes, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Om het gerecht eiwitrijker te maken is een stukje kipfilet erbij ook erg lekker!
  5. Buon appetito!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
561 kcal
Eiwitten:
18.8 gram
Vet:
35.4 gram
Koolhydraten:
37.2 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Acai Cauliflower Bowl

ACAI CAULIFLOWER BOWL

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 243 kcal
Bommetje vitaminen, mineralen & antioxidanten in een bowl!
Romige Pompoen Pasta

ROMIGE POMPOEN PASTA

Voorbereidingstijd: 50 minuten
Calorieën per serving: 527 kcal
Een heerlijke creamy pompoen pasta!
Of zoals ze in Rome zeggen; matrigialla.
Granola Cups

GRANOLA CUPS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 263 kcal
Healthy breakfast for you and the planet
- Holie Granola