AVO-NANA BREAD

Anke
Avo-Nana Bread
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 50-60 minuten
Servings: 8
Een heerlijke, smeuïge chocolade cake met verborgen fruit en (vrucht)groenten.
It’s all about balance but still enjoying delicious food!

Ingrediënten

  • 250 gram (overrijpe) banaan
  • 150 gram avocado
  • 150 gram amandelmeel
  • 3 eieren (M)
  • 50 gram golden syrup (of honing)
  • 15 gram cacaopoeder
  • 1 zakje (16 gram) bakpoeder
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Mix alle ingrediënten tot een egaal beslag en stort in een ingevette cakevorm (24 cm).
  3. Bak af in 50 – 60 minuten. Check na een half uur of dat de bovenkant niet te hard gaat, is dit het geval dek de bovenkant af met aluminiumfolie. Het avo-nana bread is gaar zodra deze mooi droog is van binnen maar de cake blijft wel smeuïg! Je kunt dit controleren met een satéprikker.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
234 kcal
Eiwitten:
8.6 gram
Vet:
16.1 gram
Koolhydraten:
11.3 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Protein Fluff (2)

PROTEIN FLUFF

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 262 kcal
Oh no, it’s soooo fluffy! I’m gonna die.. - The minions
BAKED PUMPKIN PASTA

BAKED PUMPKIN PASTA

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 451 kcal
Dit gerecht is dé uitkomst na een lange werkdag. Het kost max 5 minuten moeite doen. De oven doet de rest.
Bananen Cake (3 Ingrediënten)

BANANEN CAKE (3 INGREDIËNTEN)

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 189 kcal
Eazie peazie banana cakie! Bananencake met een verrassend eigen structuur. Ook vegan mogelijk!