AVO-NANA BREAD

Balans in de Keuken
Avo-Nana Bread
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 50-60 minuten
Servings: 8
Een heerlijke, smeuïge chocolade cake met verborgen fruit en (vrucht)groenten.
It’s all about balance but still enjoying delicious food!

Ingrediënten

  • 250 gram (overrijpe) banaan
  • 150 gram avocado
  • 150 gram amandelmeel
  • 3 eieren (M)
  • 50 gram golden syrup (of honing)
  • 15 gram cacaopoeder
  • 1 zakje (16 gram) bakpoeder
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Mix alle ingrediënten tot een egaal beslag en stort in een ingevette cakevorm (24 cm).
  3. Bak af in 50 – 60 minuten. Check na een half uur of dat de bovenkant niet te hard gaat, is dit het geval dek de bovenkant af met aluminiumfolie. Het avo-nana bread is gaar zodra deze mooi droog is van binnen maar de cake blijft wel smeuïg! Je kunt dit controleren met een satéprikker.

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
234 kcal
Eiwitten:
8.6 gram
Vet:
16.1 gram
Koolhydraten:
11.3 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Baked Kwark

BAKED KWARK

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 25-30 minuten
Calorieën per serving: 264 kcal
Baked kwark, where have you been all my life?
Bounty Toast

BOUNTY TOAST

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: 464 kcal
Take me to paradise!
Skinny Apple Pie

SKINNY APPLE PIE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 184 kcal
Ook al valt er niets te vieren, deze skinny appeltaart kan altijd!