AUBERACCIO

Anke
Auberaccio
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Servings: 1
Vegetarisch eten saai? Dit is auber-genius!

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 mini burrata
  • 50 gram cherrytomaten
  • 25 gram granaatappel
  • 5 gram pijnboompitten
  • Basilicum
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in dunne plakjes. Besprenkel deze met zout en laat dit even intrekken.
  2. Verhit een grillijzer/grillpan en grill de plakken aubergine.
  3. Verdeel de gegrilde aubergine over een bord en top af met burrata, cherry tomaten, granaatappel, pijnboompitten en basilicum. Optioneel zou je als dressing ook nog balsamico kunnen gebruiken.
  4. Vegetarische carpaccio it is!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
250 kcal
Eiwitten:
8.5 gram
Vet:
15.2 gram
Koolhydraten:
21 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Courgette Lasagne Muffins

COURGETTE LASAGNE MUFFINS

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 73 kcal
Leuk borrelhapje of gewoon allemaal voor jezelf. Die keuze laat ik aan jou over..
Pasta met kip in honing-mosterd

PASTA IN KIP HONING-MOSTERD

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 501 kcal
Op zoek naar makkelijke & snelle maaltijden? Deze pasta salade is ook perfect om te mealpreppen, want voorbereiding is leven in my opinion.
Parelcouscous Salade

PARELCOUSCOUS SALADE

Voorbereidingstijd: 25 minuten
Baktijd: 0 minuten
Calorieën per serving: kcal
Salades saai? Enkel als ze niet goed gevuld zijn!

Deze heerlijke maaltijdsalade met parelcouscous is perfect als lunch of als lichte avondmaaltijd.