AUBERACCIO

13 juli, 2022
Anke
Auberaccio
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Servings: 1
Vegetarisch eten saai? Dit is auber-genius!

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 mini burrata
  • 50 gram cherrytomaten
  • 25 gram granaatappel
  • 5 gram pijnboompitten
  • Basilicum
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in dunne plakjes. Besprenkel deze met zout en laat dit even intrekken.
  2. Verhit een grillijzer/grillpan en grill de plakken aubergine.
  3. Verdeel de gegrilde aubergine over een bord en top af met burrata, cherry tomaten, granaatappel, pijnboompitten en basilicum. Optioneel zou je als dressing ook nog balsamico kunnen gebruiken.
  4. Vegetarische carpaccio it is!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
250 kcal
Eiwitten:
8.5 gram
Vet:
15.2 gram
Koolhydraten:
21 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Bananen Brood met Cottage Cheese

BANANENBROOD MET COTTAGE CHEESE

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 60 minuten
Calorieën per serving: 112 kcal
Bananenbrood, ik kan er geen genoeg van krijgen!
Jelly Toet

JELLY TOET

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Wachttijd: 240 minuten minuten
Calorieën per serving: 179 kcal
Toetje zonder toegevoegde suikers = een toetje voor elke dag!
Basis Havermout

BASIS HAVERMOUT

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 298 kcal
Al jaren één van mijn favoriete ontbijtjes. Ik varieer onwijs graag want havermout geeft tal van mogelijkheden. De hoogste tijd om mijn basisrecept voor de allerlekkerste havermout uit te schrijven.