AUBERACCIO

Anke
Auberaccio
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Servings: 1
Vegetarisch eten saai? Dit is auber-genius!

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 mini burrata
  • 50 gram cherrytomaten
  • 25 gram granaatappel
  • 5 gram pijnboompitten
  • Basilicum
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in dunne plakjes. Besprenkel deze met zout en laat dit even intrekken.
  2. Verhit een grillijzer/grillpan en grill de plakken aubergine.
  3. Verdeel de gegrilde aubergine over een bord en top af met burrata, cherry tomaten, granaatappel, pijnboompitten en basilicum. Optioneel zou je als dressing ook nog balsamico kunnen gebruiken.
  4. Vegetarische carpaccio it is!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
250 kcal
Eiwitten:
8.5 gram
Vet:
15.2 gram
Koolhydraten:
21 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Greek Yoghurt Brownies

GREEK YOGHURT BROWNIES

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 42 kcal
Ik moet het eerlijk opbiechten; ik kon het niet bij één bite houden..
Jelly Toet

JELLY TOET

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Wachttijd: 240 minuten minuten
Calorieën per serving: 179 kcal
Toetje zonder toegevoegde suikers = een toetje voor elke dag!
Vanilla Dream

VANILLA DREAM

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 285 kcal
Waar kom jij je bed voor uit? Voor mij is dat elke dag weer mijn ontbijt. M’n favoriete maaltijd van de dag en altijd weer een groot feest!