AUBERACCIO

Balans in de Keuken
Auberaccio
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Servings: 1
Vegetarisch eten saai? Dit is auber-genius!

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 mini burrata
  • 50 gram cherrytomaten
  • 25 gram granaatappel
  • 5 gram pijnboompitten
  • Basilicum
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in dunne plakjes. Besprenkel deze met zout en laat dit even intrekken.
  2. Verhit een grillijzer/grillpan en grill de plakken aubergine.
  3. Verdeel de gegrilde aubergine over een bord en top af met burrata, cherry tomaten, granaatappel, pijnboompitten en basilicum. Optioneel zou je als dressing ook nog balsamico kunnen gebruiken.
  4. Vegetarische carpaccio it is!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
250 kcal
Eiwitten:
8.5 gram
Vet:
15.2 gram
Koolhydraten:
21 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Oat Cake (15)

OAT CAKE

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 354 kcal
If eating cake is wrong
I don’t want to be right
Avo-Nana Bread

AVO-NANA BREAD

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 50-60 minuten
Calorieën per serving: 234 kcal
Een heerlijke, smeuïge chocolade cake met verborgen fruit en (vrucht)groenten.
It’s all about balance but still enjoying delicious food!
Bouwnie-(32)-thumb

BOUWNIE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 30 minuten
Calorieën per serving: 105 kcal
Ik ben dol op chocolade én ik ben dol op kokos.. Bring best of both worlds together & you get a combination of a brownie en een bounty. I call it a bouwnie.