AUBERACCIO

Anke
Auberaccio
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Servings: 1
Vegetarisch eten saai? Dit is auber-genius!

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 mini burrata
  • 50 gram cherrytomaten
  • 25 gram granaatappel
  • 5 gram pijnboompitten
  • Basilicum
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in dunne plakjes. Besprenkel deze met zout en laat dit even intrekken.
  2. Verhit een grillijzer/grillpan en grill de plakken aubergine.
  3. Verdeel de gegrilde aubergine over een bord en top af met burrata, cherry tomaten, granaatappel, pijnboompitten en basilicum. Optioneel zou je als dressing ook nog balsamico kunnen gebruiken.
  4. Vegetarische carpaccio it is!

Deel dit recept:

Voedingswaarden

Calorieën per serving:
250 kcal
Eiwitten:
8.5 gram
Vet:
15.2 gram
Koolhydraten:
21 gram

Coaching en Advies

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er coaching plekken vrij komen. Geheel vrijblijvend en je gaat géén verplichtingen aan.

Houd me op de hoogte

Deze recepten vind je misschien ook lekker!

Easy Greezy Teefje (2)

EASY GREEZY TEEFJE

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 25 minuten
Calorieën per serving: 308 kcal
Ik moest lang nadenken over de naam van dit taartje. Je kunt dit taartje het beste omschrijven als een combinatie van griesmeelpudding, wentelteefjes en een vleugje kwarktaart. Word jij al nieuwsgierig?
Skinny Pancakes

SKINNY PANCAKES

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Baktijd: 10 minuten
Calorieën per serving: 297 kcal
Rise & shine
It’s pancake time!
Cheeseflap

CHEESEFLAP

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Calorieën per serving: 179 kcal
Feestelijk hapje voor elk moment!