Hi, nice to meet you!

Anke dus, een échte Brabantse Bourgondiër. De liefde voor eten heb ik eigenlijk altijd gehad maar daarnaast heb ik ook jarenlang geworsteld met overgewicht en een negatief zelfbeeld. Ik besloot mijn levensstijl stapje voor stapje om te gooien en er ging een wereld voor mij open! Lees daar HIER meer over.

Met “Balans in de Keuken” wil ik laten zien dat een gezonde levensstijl niet alleen leven is op wortels, sla & gembersapjes. Een gezonde leefstijl bestaat voor mij uit een combinatie van gezond, voedzaam en lekker eten met daarin ook zeker ruimte voor chocola, hamburgers & icecream!

Naast mijn grote liefde voor lekker eten, ben ik ook afgestudeerd gewichtsconsulent en sta ik geregistreerd bij de BGN. Ik ondersteun bij het vinden van balans en het creëren van een gezonde relatie met voeding. Stap-voor-stap en afgestemd op de persoonlijke situatie. Want ik gun het iedereen om happy in (every kind of) shape te zijn! De coaching is een combinatie van kennis uit studie en ervaringsdeskundigheid.

Kijk lekker rond op de website en hopelijk word je net zo enthousiast als mij! Vragen over coaching, een recept of iets anders? Neem gerust contact met op!

Liefs Anke

Volg me op social media